Може да използвате и само вътрешната семенна част от дюлите и корите за желето, 
а от месестата част на дюлите да си направите сладко.
Варят се докато дюлите много,омекнат.
Когато са готови-
Прецежда се през гевгир и в него марля .
1 л.- сок 
900гр - захар ,може и 1 към 1 /колкото сок, толкова захар/
Вари се до сгъстяване,капката да не се разлива в чинията, а да стои, като сълзичка.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 
  
Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във 
 Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак" 
 И в Instagram,- zdravkaziche
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
 към съответната публикация! 
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!! 
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~




Няма коментари:
Публикуване на коментар