многолистно тесто
кафява захар
счукани орехи
канела
за сиропа
1ч.ч.-вода
1ч.ч.-захар
Пуснах фурната да се нагрее на 220 градуса, докато правя баклавичките.
Разтворих пакета многолистно тесто, моето е Лидълско
Наръсих кафява захар , орехите и канела...всичко на око и предпочитания.
Навих на руло
нарязах на парчета и сложих в тавата която застлах с хартия за печене
През това време фурната вече беше готова със 220 градуса
Пекох ги до готовност да порозовеят.
Залях парчетата и оставих хубаво да се напоят ,като от време на време ги обръщах.
Това е, много бързо ,лесно и вкусно, опитайте!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във
Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак"
И в Instagram,- zdravkaziche
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар