Със сигурност ще правя и с него ,защото с тиквичката, много ни хареса, макар ,че го направих със салам не с кайма.
Побългарих я малко, но не ми се излизаше до магазина и импровизирах.
ВИДЕО КАК СЕ ПРАВИ
Патладжан/тиквичка/ нарязан на кръгове 1 пръст дебели.
С лъжица издълбах вътрешността, да се получи празен кръг.
Съставки на плънката
Издълбаната средата от патладжана//тиквичка в случая/ нарязана на ситно
100гр.- кайма /аз настъргах салам/
1бр.- на ситно, настърган морков
1бр.- нарязан пресен лук
щипка- сусам може и без него
1б.-яйце
сол
черен пипер
1с.л.-соев сос
Всички съставки от плънката хубаво обърках да се получи хомогена смес.
Издълбаните кръгчета наредих в леко намазан с олио, тиган с не залепващо покритие.
Когато се получи загар от едната страна ,обърнах да се изпече и от другата.
Страхотна вкусотия се получи!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във
Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак"
И в Instagram,- zdravkaziche
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар