Обожаваме да глозгаме кокалчета.
Стават уникални на вкус, препечени и топящи се в устата.
Блаженство е да си оближеш пръстите, когато ги ядеш.
Горещо препоръчвам, пък и са много достъпни на цена около 3лв.за килограм.
Аз ги купувам от Лидъл там фенерите им са страхотни.
Продукти:
1 тарелка- пилешки фенери
Универсална суха подправка
250мл- биричка
червен пипер
соев сос
масло
олио
Приготвяне
Хубаво измих фенерите.
Както са наредени така в тарелката ги подреждам и във правоъгълна тавичка.
Поръсвам върху всеки фенер, червен пипар, сухата подправка , соев сос и по малки парченца масло и малко олио.
Налях биричката.
Завих тавичката с фолио и пекох на 250градуса във фурната до готовност.
Когато са готови отвих и препекох на горен реотан, хубаво да се зачервят.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във
Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак"
И в Instagram,- zdravkaziche
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар