Обожаваме да глозгаме кокалчета. 
Стават уникални на вкус, препечени и топящи се в устата.
Блаженство е да си оближеш пръстите, когато ги ядеш.
Горещо препоръчвам, пък и са много достъпни на цена около 3лв.за килограм. 
Аз ги купувам от Лидъл там фенерите им са страхотни. 
 Продукти: 
1 тарелка- пилешки фенери 
Универсална суха подправка 
250мл- биричка 
червен пипер 
соев сос 
масло 
олио 
 Приготвяне 
Хубаво измих фенерите.
Както са наредени така в тарелката ги подреждам и във правоъгълна тавичка. 
Поръсвам върху всеки фенер, червен пипар, сухата подправка , соев сос и по малки парченца масло и малко олио. 
Налях биричката. 
Завих тавичката с фолио и пекох на 250градуса във фурната до готовност. 
Когато са готови отвих и препекох на горен реотан, хубаво да се зачервят.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във 
 Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак" 
 И в Instagram,- zdravkaziche
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
 към съответната публикация! 
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!! 
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~






Няма коментари:
Публикуване на коментар