![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhLPAik34bWXand75YrfRrLGFnP3uRj56S9l1nSyg2ARUNcOOjQJhY1PNDruSnhN-C26Fv6feS4cqBAxunVA7KTuKYEMKJApFGn3LDitPboozkMeT132Ma1zhQ5gHXEirc9SHrQIvFOE4E/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+2331.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgorbRpVg2y2uFSjc9HW6Xk2mjPuXYbxzce6tkNmfUyFN9gUTRFejNyKYh4TrvFi2tYMJIa-cxKWwm08S2dSahN-7O5Og-MD-WDmCMPzcbKgqbTv2plOUdwo00j-mm72RXwnt6bjN-OM8/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+2327.jpg)
ПРОДУКТИТЕ СА:
царевично брашно ....или царевичен грис с него става по бързо и лесно
сол, 1 пакетче масло
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjg5m-Gi3JJdu1pB6jtUbC9VwRWRsMDPUeHAg78w8ViiR7qEibNiGLMETKqjWSEoOk6mhjPjsgPsYi6iatZ_oMD_xT7q4bLN41eQM8UlC7ak2D0fVctVJLwM4Xr6JCCBzjMwassE9vu7U0/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+2334.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4CoWjzZagKoyakGDEaG4SaYaWMRZh1lv3nYIRpFXaBUDqbaFpqN1bO_RE8VwtBHIQwnmEodK2gLCFbgpfrehp40-R4zs8e746LsQgjzbZ0UN4MlJ_3XnpxYst8LjeEH46DqTGJoPVAZM/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+2328.jpg)
Царевичният грис се приготвя по рецептата от опаковката му.
В тава го изсипваме и с дървена лъжица която постоянно се топи в препърженото масло се намачква и разпределя равномерно .
С обикновена лъжица правим дупчици като пак я потапяме в маслото да не залепя качамака по нея.
Щом сме готови с дупките маслото се препържва хубаво и се залива качамака.
Ние го обичаме така натурално без допълнителни неща отгоре пък и това си е автентичната Родопска рецепта.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvLk8vIHuPUgxZfjX0tReXZuNeG7oQmZfI0C3HajTnXujsyAmdzN3eXpl2gBNEF6W_rqDmY0ZYG5MYQhKSb-BbBMfX8uR7siTxXdPHvNqsCQcxLocTFoTrV1aaTFGq7WRuY76DycTR0U8/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+2330.jpg)
По желание наръсете сирене , или пръжки ,или ситно нарязани и запържени месца .
ЯДЕ СЕ ТОПЪЛ !
Няма коментари:
Публикуване на коментар