![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhVUo33-Dm7cX2npsXLtARjqo6wmzAKtgRJW6-z6oTgkopv4-myze-dIDXv9xo_w8zcQwHAbv0fo9AwmgdCVMcCe4CMqgOyq0_qtm4ECCoO2XASDHWuLUXY7U9PEZ3Vx9bEEElNLYYFPxZ4/s640/24852373_1516872591762339_329591464442370102_n-002.jpg)
РЕЦЕПТАТА Е НА Руми Варданова-Иванова ,сподели я в една от групите и много ми хареса за утрешният празник.
Помолих я да ми гостува в блога и тя се съгласи.
Благодаря Руми за страхотната рецепта и добре дошла в моята страничка!
Рецептата е тази :
1/2 опаковка фини кори,
за пълнежа -
150 гр кашкавал,
600 гр филе от риба,
150 гр спанак,
20 гр масло,
2 яйца,
сол на вкус
и галета за поръсване.
На едро се настъргва кашкавала, а рибата на парчета.
Запържваме спанака в маслото.
Смесваме кашкавала, рибата, охладения спанак и яйцата.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjEsJ8Jx-eVpRQ6vLv_mByAycRwFL8gr344zvNU82qVPe_pJ_Sxz60HIViZ_hmyXhLmCwLQlJr6h0NAaLFqWNxoMJ5nQfOilzgkBxI9_PmbXKfZvIXqV45AUnYL65qsGADGt-yHsqORKbVV/s640/24313019_1516872861762312_5859384036155392324_o-002.jpg)
Подправяме със сол.
Разтваряме корите за баница и върху една поръсваме с галета, като оставяме дясната половина чиста.
Върху галетата слагаме част от рибата.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVMy0GmHhXSvOilLgD5retGhpK-_H86gaVCGpGwQ6KHYirp-oO90ie_ewWWCfl86FFMjJCYxpkLqAjNAJahHk2dTW3I90eSRBblHwn4zC0RNIBhLhgVch8Tupp4-gDVE5NXsGFj483A1VV/s640/24837690_1516872788428986_2910297539408498401_o-002.jpg)
Навиваме на руло в посока към страната, която е празна ( без галета ).
Слагаме в тава с хартия за печене и намазваме с разтопено масло.
Печем за 35-40 минути в предварително загрята до 200 градуса фурна.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhDe6LIHRBGmgnILvyeWIAEeHYL8-kuiQqZB1Jqyc-vekwFICz0_VW19TH40q8QE6nw_eHeeNIwbpyRjFfOJpY-PS0SAVBHk061un_nKGJJxy3-uYp2AJ5BDAkb9Oay9WdRiH7qt4jEklYA/s640/24301387_1516872688428996_1505413093560577999_n-002.jpg)
Няма коментари:
Публикуване на коментар