Предлагам Ви една страхотна рецепта във селиконова форма Мини сърца на Таперуер.
Нежни, меки като памук и безумно вкусни.
ПРОДУКТИ:
1 коф.400гр.-кисело мляко
1ч.ч.-захар
2 ч.л.- сода бикарбонат във млякото да шупне /Аз слагам 1- бакпулвер и 1к.л.равна - сода/
1/3ч.ч.-олио
2 1/2 ч.ч.-брашно
2бр-яйца слагат се последни
ПРИГОТВЯНЕ:
Всичко се бърка и НАКРАЯ СЕ ЧУКАТ ДВЕТЕ ЯЙЦА/много е важно това да се спази/
Гъстотата на сместа е малко по твърда от кексовата смес.
Сместа се изсипва малко над средата във селиконовата форма.
Поръсих със шоколадови пръчици.
Може да си го направите и на кекс, в тава намаслена и поръсена с брашно, или във мъфин форма. Пече се на 180 градуса до суха клечка. Нека ви улесним. Перфектна селиконова форма сърца, която влиза в обикновена фурна, фраер, фризер. Лесно, бързо, чисто. Още утре може да е при вас, че да я имате за празника. Силиконът не залепва, не загаря, не мирише! Преди да напълните гнездата със сладки или солени смеси, само изплакнете формата с вода и подсушете. После ще имате перфектен резултат! Много съм доволна ,аз си поръчах от ТУК
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ Може да си го направите и на кекс, в тава намаслена и поръсена с брашно, или във мъфин форма. Пече се на 180 градуса до суха клечка. Нека ви улесним. Перфектна селиконова форма сърца, която влиза в обикновена фурна, фраер, фризер. Лесно, бързо, чисто. Още утре може да е при вас, че да я имате за празника. Силиконът не залепва, не загаря, не мирише! Преди да напълните гнездата със сладки или солени смеси, само изплакнете формата с вода и подсушете. После ще имате перфектен резултат! Много съм доволна ,аз си поръчах от ТУК
Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във
Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак"
И в Instagram,- zdravkaziche
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар