60 гр.- какао.
200 гр - захар.
250 мл.- прясно мляко.
150 гр.- краве масло.
ванилия
Още
380 гр.- обикновени бисквити- начупени на парчета.
80 гр.-орехи
Всички продукти се сваряват на умерен огън за 5 минути.
Орехите се запичат на сух тиган за 5 мин.
Може и без тях.
Изсипвам течността в купата с бисквитите и орехите и бъркам докато бисквитките усвоят течността.
Става много бързо.
Слагам в хладилника да стегне за около 4,5 часа.
Може да го направите и във форма за торта с падащ ринг.
Може да залеете с разтопен шоколад.
Аз държа една две бомбички във фризера и когато ми дойдат гости изваждам и режа.
Много лесно се реже и веднага се отпуска.
Имам си винаги сладичко за гости.
източник Emilia Mitreva
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във
Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак"
И в Instagram,- zdravkaziche
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар