![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj6jWBz9GLrpOr8sc3ee8Lj10uMTLmcw4dRBNLhM5c-lnVsM3WMiSz4aaTuNArV3aNmHTrtdYIDBsiwsmTTKNpMHrpTtIIW6W_1yq3LlsSJNC6al7qhM_r7jUnfFXUT7l_eHp-pcpqQ5Ic/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+2216.jpg)
Продукти
1 глава кисело зеле
аз сложих и 1ч.л червен пипер след като го запържих зелето
300-400 мл -олио за запържване на зелето
За тестото
1 кг брашно
1 ч.л.- сол
3-4 с.л.- олио
1 с.л.- оцет
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiA8GUDkTae6r8Bn00m0DwMyMJTSyH0GNCLAbogP_3LgtVrXwdW4g9Pys5mZFTvY7dBLPuU7GEqMz5hn2ZkzgUkf4QzLAZnjB4jLDtyusmxA7sbXn25QDsa01heknNp0P5hSNCV9mlThSg/s320/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+2214.jpg)
ПРИГОТВЯНЕ
Нарязваме зелето и го задушаваме в олиото.
След като го свалим от огъня сложете червеният пипер и разбъркайте.
Замесваме тесто от брашно, 400-450 мл хладка вода, сол, олио и оцет.
Накъсваме на 6-7 топки, покриваме с прегъната на две кърпа, като горната част е мокра, а долната – суха.
Оставяме тестените топки да починат 20 мин.
Всяка една от топките разточваме на тънък лист.
Поръсваме обилно с плънката, навиваме на руло.
Подреждаме всички листи спираловидно в тава за печене.
Печем на 220 градуса около 40 мин.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQ06qVbMhh6MhyakeGQK6A3sC4ImscUzLwUsCtDIpe-g1lQOfQjeeJF0NLq8a67dtjD-4yxOb0iIxFcpW5csO7VjmUnxlH9FLrB_C1CRc7jfB-pSxom3OUp-AW_1gLgrxk3l_MTv8uwqc/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+2212.jpg)
АЗ КУПИХ ГОТОВИ ДОМАШНО ТОЧЕНИ КОРИ ЕФЕКТА Е СЪЩИЯ АКО НЕ ВИ СЕ ТОЧИ ПРОБВАЙТЕ С ТАКИВА КОРИ.
източник
Няма коментари:
Публикуване на коментар