![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhq7FwEvPbv7CEmnwlY0z29WpuQlUhco_1Xb74tDtOXhbtsMy6QEFGE4VsCghBD3gAMV0UhVH993QRjZX5lQG81fhFmEWzF9jJE7iOPw0k295nCXJxljepHRxllRd2TWb0OC98MWLVkWcM/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+2335.jpg)
ПРОДУКТИ
500гр -ориз
1буркан -стерилизиран гювеч или замразена смес
1/2 буркан -домати
2- моркова
сол,магданоз,
1к.ч.-олио
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmENP9zMX8lIs0ej3YXCse6QkIWc4rAnpqagsnVVQum7sAIp1aYafIAAlIMKAcoIWs9Y5F0sEraaq3y0Gq3JUMyseRXlrFDrosL3jhogpTq4vMPUTW33twINu8Lo5Z0qeag09uGusXU44/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+2337.jpg)
ПРИГОТВЯНЕ
Този ориз го правя в голям тиган с капак на котлона.
Зеленчуците ги задушаваме в олиото за около 5-10 мин..
Прибавям ориза, солта, магданоза и хубаво разбърквам.
Наливам вода 3 към 1 /ако ви е една купичка ориза три вода се налива/.
Така като заври намалям котлона на 2 и бавно къкри до готовност.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiN5M1p2XcrK0ufgAPA7GQHxpZ0Ob37qZRocYkuMRri5biq1lx5zZoDlI1uctO2GsdIcZ0tthHaN9tuQ4Vqcj8WyQXQRzyULqVQYYx-3sB-UuDCXFbC08KF6mQzk90JqaCPSWxVfkijSHg/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+2336.jpg)
СЪС ДОМАШНО ТОПЛО ХЛЯБЧЕ Е СТРАХОТНО :)
вижте рецептата на раздел ХЛЯБ:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiL-qQORtUq8V3mKd28YL57gAN-C-8xMnugLtrpiTB01lnhAX8z-xW_tLJLcULOaRMORoHlr4468fn87XVw7E4x__6d1dDKmGWf7w4W9F0XhuSymQuRrQkU6wye9DzV8c2Ho2YoIvKkEkw/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+2113.jpg)
А сега и аз ще опитам тази вкусотия.
ОтговорИзтриване