ПРОДУКТИ
3 филета- Пангасиус или Хек
2 - яйца
брашно за гъста каша
1ч.ч бира
сол,малко червен пипер
олио за пържене
ПРИГОТВЯНЕ
Рибата се нарязва на тънки парчета още не до размразена.
Прави се кашата панировка от останалите продукти .
Олиото се загрява .
Рибата се топи в панировката и се пържи в повечко сгорещено олио.
И аз така правих, но тази риба има дъх, както всички риби, които живеят в бавнотечащи води, дъх на тиня. Затова ми казаха една рецепта, да се кисне рибата във вода с оцет олио и чесън няколко часа и след това да се намаже с лимон и с някаква подправка на Маги за риба и след това да се оваля в царевично брашно и да се пържи. Не съм го правила но ще опитам
ОтговорИзтриване