![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgiL3Ww9Yi-Dfo9ElGLSwcgI9kv_IP8ydsytASBN4OIA2P1KeHaN-Ha2CFN7hn_FZKsgtn6gDT5P8_TI34kv30uATTJR-ChH-8dnbksRgFxx6SISBgyMTFemzSvFtCHsG4FAne2q76jj28/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+1494.jpg)
ПРОДУКТИ
300-400гр месо по желание свинско,пилешко ,пуешко,СВАРЕНО ДА Е МЕСОТО
1 купа за супа 500гр. -ориз изчистен и измит
1- морков на ситно
1 -кромид на ситно
1/2 пакетче масло и малко олио
сол.щипка чер пипер ,щипка чубрица,щипка джоджен
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjVFGlwJ9h2-aKfuc9Q48HHOz5r-PzX2dRW_IpFaVs7rznkwSIR5uwPovotkKQM5CBHPQJzNuCJ46VYtkZZZBE5u8uh9HFWh0DIyrbh1s4B52RwKkNzMt0fgXB8FmTFiITk8auxUI4ex8/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+1497.jpg)
КАК ГО ПРАВЯ
Разтопявам маслото заедно с олиото ,пускам кромида ,моркова да се задушат.
В тава измития ориз и изсипвам задушените зеленчуци.
Слагам и подправките.
Разбърквам добре.
Нареждам мръвките и заливам с бульона в който е вряло месото.
да е един пръст над ориза.Или ако ви е по лесно две купи за супа бульон..Ориз и течност 1:2 .Ако не достигне доливам накрая малко.
Когато е готово вадя и завивам тавата с опаковъчно фолио и с кърпа .Ориза става много хубав всяко зърно се брои.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgM3F3HA3Gk9I0VCAh8Y0j_yzw9UHKcQkUyICpTrlqpmGUf3EXZbEa_-AZBF_zplTvqCUd-Oug5cb4YUICFA15RVq0eDUa1UiZOtrJB9Eu2hU9q5xwhxSyRFlLiq2VZBYMiQ4z6ldf04hY/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+1500.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9RtlUWKRvZl8j_Enxb96NapqpUY2Up4p5bRQHjNS5nz5Y2GLXLZKSlrh2o6ZPqWcgARjqu06PZ8hY2nueIPqyjSsjAz-rYoG8nydH3qPYYvyPIVwzXlS1RT1BI2QsX6w73nlEgfpqP0I/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+1499.jpg)
Няма коментари:
Публикуване на коментар