![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjpc-dvtFS7bZ42zHgyhlALk7wXbdHMIAfvGIIrFKhDgv9JlXr25kNzeW9YywvzS7olZb6LtGRd3VwZYtE3UFEC_bZTsJnUh_Ea8ehJ9hoq2gWtZUb_KGq5bJYPWbb-gIrUh9oY_aobqRY/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+1503.jpg)
ПРОДУКТИ за един 2-3 литров буркан
зеле ,
кози рог,
моркови,
камби,
карфиол,
зелени домати,
целина,
чер пипер на зърна
4бр.-асперин за 2-3литра буркани
100мл.-оцет
4ч.л.-захар,
4ч.л-сол,
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEib6x251-tcbnUTtRxj_LXiDZK_3c77yAOb7hAONaNAFaZvWA4X9H3IbkU9eNCXQcm1sXuHIHitQgpJBUV0tfjYaDqDDXvDcPXNQaF-QoV43u2iLGpyMhLHhB2nG2WiCX37scefbeWDIUI/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+1501.jpg)
КАК ПРИГОТВЯМ
Режа предварително зеленчуците да са готови
Почвам да нареждам по един ред от всичките докато се напълни буркана.
Най отгоре слагам целината червения пипер и асперина.
Доливам със вода и затварям буркана
Всеки ден обръщам бурканите 5-6 дни подред.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTpYtYDCUwYUQn6Dc8NF7Dh10wlG6jsuOTtSIU2y_5RTkLWPg9micfTy2-2OuGmoN3zOJuod94zmMLyfW6fP0UltilrsDh6IQswbYNsN9WyogLWJbnTrIv_5-FBzKL-W3KwM3958YaDK0/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+1502.jpg)
Няма коментари:
Публикуване на коментар