![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhNfmg_lRML0GqAUkCKTSeXSoZWRGGfgBwCY82iniaxP8mkVaOuD4cQOmh-RvGkkGVwLp2D7B3vqKWxUP9iUZFmbpklKBTSftlYRHpZ-BukOWgDe4nCjQtydrRcglRmE71kHAVNwl9XR3E/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+1477.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhMJHOeGWoQTB5J_-UMctlr9R05k9I1PPQ5T0Yea9903fZuRnUZmFailQZjCqSj1HKwqPqR2mk9Mazo0uDmYHeA_kFlgxj6e1uxdK7g5SZkGI-5LkSx4l94yyHwEqeIl6wuliWQ7JTRwrU/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+1481.jpg)
ПРОДУКТИ
3 филета- Пангасиус или Хек
2 - яйца
брашно за гъста каша
1ч.ч бира
сол,малко червен пипер
олио за пържене
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqudmK9a7PSHI6GzlmkCFsovteM4jbnweUHZODOm2cVHlf4NrS1-m1-GfkrY21vHBxkosiNVIGJYMe8E309EcjR7dCfOJxbu2Y_V_i2iJHPrRxuuyzM56x7EykBp9vR5mxkLPaOvIYeO0/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+1478.jpg)
ПРИГОТВЯНЕ
Рибата се нарязва на тънки парчета още не до размразена.
Прави се кашата панировка от останалите продукти .
Олиото се загрява .
Рибата се топи в панировката и се пържи в повечко сгорещено олио.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgkY91Fgh9ZviejEOEV4eihU0Ee7_eDvqVMhjXksP3Ea9bPPFOu43wWwVfKTtnbhbzMnmpQPdPbH9k61DxOkjXd2MBc9rcgJ8hyDLiCLGiDSyY8CSPTDO0_w2oWuSS7hwA20FlAIEdQEP4/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+1480.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiaYKo_25iuk4ZxeRvSPdIHrwAIvW3t-7tIPLxKU9czkZZXtrb-WGmAmzO6KxEqq6Lb0x-zcj64w4-OoMLGKjy5us6kKgWZh46B9CaTUvESlAvOhV-WcUTxqk4QLW5KgLFRMznvCueX2Dc/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+1479.jpg)
И аз така правих, но тази риба има дъх, както всички риби, които живеят в бавнотечащи води, дъх на тиня. Затова ми казаха една рецепта, да се кисне рибата във вода с оцет олио и чесън няколко часа и след това да се намаже с лимон и с някаква подправка на Маги за риба и след това да се оваля в царевично брашно и да се пържи. Не съм го правила но ще опитам
ОтговорИзтриване