![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiSX7RDcUWCvmEJUTqMTvF7o6kICvw12yQUkODf9wz6tcIXaDBtfwUFiBfkWknTAc3XJFkQR_fMkMrkJpZtt31Wpdc3iaJuR23jzS9tCQgtU-IcwMixyJmjXYF-lokXLlJQSCrYgu5VgSg/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+1580.jpg)
ПРОДУКТИ
пилешки -бутчета МОЕТО Е ДОМАШЕН БРОЙЛЕР /може и друго месо бяло или крилца/- сварява се предварително със солчица
400гр.-ориз
сухи зеленчуци
сол,
мазнина около -1к.ч аз сложих масълце и олио
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiz_d4IY2SQW0aj_lVSrJ_ih5ms3tmeAMwu39BXlXV0FJWbd_jxCqU4csll_XBSuxAaUkLU5O4uCyE4QNJe0qnO7Pf4Jzo3ueUXLncgmUhyphenhyphenq-hbz3wsi-Gr5rrbJcfySV-COQy73aTdbK0/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+1583.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjdx4WRUY5nXAb1P0-4JUfjPc1qt2dRvqSgVn92_9ibeT0dpKmjatlHa2RcOjNf2tCTp_Ia42ym2JHTayWpdSYL3EdOCmDSW92nYA1ZaT2fwrXoAsJwXPbQ-hsGZVjwijm_c5MKErqh_Kw/s320/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+1586.jpg)
ето подправката от сухите зеленчуци каква е
в нея има кромид лук ,червени и зелени чушки ,моркови,магданоз, целина,
страхотна подправка препоръчвам ви я .... всички манджи стават страхотни.Даже не е нужно да режете никакви зеленчуци .
ТАКА ГО ПРИГОТВЯМ
Сварих бутчета.
Изчистих и измих добре ориза.
Поръсих със сухите зеленчуци в които има и сухи подправки , мазнината и обърках .
Наредих бутчетата и полях около 800мл.със бульона където е вряло пилешкото.
/опитайте дали иска още сол и добавете ако е нужно./
Така пекох на 220гр.
Когато ориза е почти сварен го извадих и завих със опаковъчно фолио и хавлиена кърпа да се задуши.Така ориза става много хубав не се слепва , зърната се отделят.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEizecSkcfIXPBygaeSjfyfEaVVcBRT-6pG3D3-7DUFELa3EBZQw4xnTOU547QmzUDVoAI2F3cTd4BZLYiu-nbLPYwq1UKg6z34LiMr6EVy8-KKz7AYCuzhp4aU5vOgpz-k6QNWnS_mcd2w/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+1582.jpg)
Няма коментари:
Публикуване на коментар