![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgTojzsJ9TxnHb1YT5oTHarCJwBXresdD03B8kX_Url_3XcEnJczNd-rMcoAQ570gD0Xtcz5mm2jwboFD9FvEpKDVgA4HAbFsoVt8jnxUwSccZnUe_qwSFhQ7c3E2dVTDP43PnEKS7qZrQ/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+1470.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjwNRiWMQA9fKWVOB1yj7vpzuzGOEMg0wdXtiI4sS7530EIqK0Yk7hUpgDymWuyfPWrexHwPjtQqz6oPgkepBeJRcRGCGKuPkRYHQ9lW3_HrvMbSAnj-TVNWcFAWsiVBf7yxPe_4KEBH88/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+1467.jpg)
ПРОДУКТИ
1-зелка
4-5 домата настъргани или половин буркан консерва
1-кромид лук
1 морков
сол
олио повечко зелето носи на мазнина
1с.л.-червен пипер
това горе е за постно зеле ако искате месо прибавете
500гр. по желание... пилешко ,свинско,джолан, пуешко... снимките са със джолан
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIw2hDs_e_wADtIG3-wzkOm4FRxN2iSmVa0RY4eLfmRyEuJ-hdDEf9RAu2BfvEHb0NqftsfD1aNvRD6vGZKKEMg4IkMe2GnEYM05ZhSat3WkcwC5jB9FHD-mFovY4Q1BLrgqFfQj7pOx8/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+1469.jpg)
ПРИГОТВЯНЕ
Зелето се нарязва и намачква с малко сол,кромида на ситно , моркова също слагаме всичко нарязано в глинения съд. Прибавяме останалите продукти объркваме всичко и месото прибавяме /аз в средата го слагам/ако искаме с мръвка да е.Печем във фурната на силен огън и като заври го намаляваме да къкри.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinPJPVVrkYAqp3ZFuN_8xaS9IXQOyXjU2gSJl0HCl-eyK58xenk8EIfkJW0tbot_iWYoiBLskG4GldhNz2VozSLzMSt70P_PqB9mTi76DR52ekjJkyO_IefeZUdcHNsBsONLSyJjeRP48/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+1466.jpg)
Няма коментари:
Публикуване на коментар